Leiritoiminta

Kiviharjussa järjestetään koulujen kesälomien aikana ratsastusleirejä, joista jokainen leirille tuleva löytää itselleen sopivan tasoisen ja pituisen leirin. Myös perheen pienimmille on tarjolla päiväleirejä, joissa yöt vietetään kotona ja puuhastellaan tallilla leiriohjaajien kanssa.

Ratsastusleirillä ratsastetaan tasoryhmissä. Yhdessä ryhmässä ratsastaa enintään seitsemän leiriläistä, jotta opetus säilyy yksilöllisenä ja opettaja ehtii huomioida jokaisen ratsastajan.

Tutustu kesän 2018 leireihin -> ->

Pääsääntöisesti leirien alaikäraja on 8 vuotta, mutta esimerkiksi alkeis- ja esteleirit tekevät tähän poikkeuksen. Tarkemmat tiedot ikärajoista ovat kyseisten leirien sisältöjen kuvauksen yhteydessä.

leiritila1.jpg

Ratsastusleirillä majoitutaan 2-4 hengen huoneissa tallirakennuksen yläkerrassa. Samassa rakennuksessa ovat wc, suihku ja sauna, jotka valmistuivat vuonna 2005 ja niitä on peruskorjattu vuosien varrella. Kuvagalleriassa on enemmän kuvia nähtävillä.

Leiriläisten kanssa samassa kerroksessa yöpyy aina vähintään kaksi leiriavustajaa. Leirin ratsastustunneista vastaa ratsastuksenopettaja tai -ohjaaja. Kiviharjun oma väki, Petri ja Terhi perheineen, asuvat samassa pihapiirissä, joten apu ja turva ovat lähellä ympäri vuorokauden.

matsari.jpg
Ponien leikkimielinen match show iltaohjelmassa