LEIRITOIMINTA

Kiviharjussa on järjestetty ratsastusleirejä jo yli 20 vuotta. Tällä hetkellä leiritoiminta on suhteellisen pienimuotoista ja leirit ajoittuvat kesäkuun alkuun ennen juhannusta. Tarjolla on päiväleirit perheen pienimmille sekä hiukan vanhemmille/nuorille (mahdollisuus yöpyä) ja oma leiri aikuisille.

Ratsastusleiriläisille on majoitus- ja ruokailutilat tallirakennuksen yläkerrassa. Majoitustiloissa on 2-4 hengen huoneita ja kaverukset pyritään aina majoittamaan toiveiden mukaan samoihin huoneisiin.

Samasta rakennuksesta löytyvät alakerrasta sauna- ja suihkutilat sekä wc. Kuvagalleriasta löydät kuvia tiloista.

Ratsastus- ja teoriatunnit täyttävät ison osan leiripäivistä. Ratsastustunnit ratsastetaan tasoryhmissä. Leiriläisiä on leirillä enintään 12 ja ratsastusryhmissä näin ollen 6. Tämän lisäksi leiriohjelmaan kuuluu hevosten hoitoa, laitumille vienti iltaisin sekä muuta leiriohjelmaa. Päiväleireillä nautitaan päivittäin maittava lounas sekä välipala.

Perheen pienimpien päiväleirit tarjoavat mukavan kokemuksen hevosharrastuksen alkutaipaleilla.

Leirille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta hevosista.

Leiripäivien ohjelmaan kuuluu ponien hoidon lisäksi askartelua, leikkejä, ratsastusta kahtena päivänä ja poniajelua (säävarauksella). Leiripäivien aikana syödään lounas ja välipala.

Leiripäivä kestää klo 10.00-15.30.

Aikuisten leireistä on tullut erittäin suosittuja vuosien varrella. Näistä löydät lisää tietoa omalta välilehdeltään.