LEIRITOIMINTA

Kiviharjussa on järjestetty ratsastusleirejä jo yli 20 vuotta. Tällä hetkellä leiritoiminta on suhteellisen pienimuotoista. Kesän aikana järjestetään yleensä viikon pituinen yön yli leiri nuorille, päiväleiri perheen pienimmille sekä viikonloppuleirejä aikuisille.

Ratsastusleiriläisille on majoitus- ja ruokailutilat tallirakennuksen yläkerrassa. Majoitustiloissa on 2-4 hengen huoneita ja kaverukset pyritään aina majoittamaan toiveiden mukaan samoihin huoneisiin.

Samasta rakennuksesta löytyvät alakerrasta sauna- ja suihkutilat sekä wc. Kuvagalleriasta löydät kuvia tiloista.

Yön yli leirillä leiriläisten kanssa yöpyvät samoissa tiloissa leiriavustajat, jolloin apu on tarvittaessa läheltä saatavilla. Kiviharjun oma väki, Petri ja Terhi perheineen, asuu myös samassa pihapiirissä.

Yön yli leireillä ratsastus- ja teoriatunnit täyttävät ison osan leiripäivistä. Ratsastustunnit ratsastetaan tasoryhmissä. Leiriläisiä on leirillä enintään 12 ja ratsastusryhmissä näin ollen 6. Tämän lisäksi leiriohjelmaan kuuluu hevosten hoitoa, laitumille vienti iltaisin sekä erilaiset iltaohjelmat. Leirillä nautitaan päivittäin maittava lounas, päivällinen, aamupala sekä iltapala.

Perheen pienimpien päiväleirit tarjoavat mukavan kokemusken hevosharrastuksen alkutaipaleilla.

Leirille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta hevosista.

Leiripäivien ohjelmaan kuuluu ponien hoidon lisäksi askartelua, leikkejä, ratsastusta kahtena päivänä ja poniajelua (säävarauksella). Leiripäivien aikana syödään lounas ja välipala.

Leiripäivä kestää klo 10.00-15.30.

Aikuisten viikonloppuleireistä on tullut erittäin suosittuja vuosien varrella. Näistä löydät lisää tietoa omalta välilehdeltään.