RATSASTUSTUNNIT JA -KURSSIT

Kiviharjussa on ratsastustunteja läpi vuoden. Pääsääntöisesti tunnit ovat maanantaista lauantaihin, sunnuntaisin tallilla vietetään vapaapäivää. Ratsastuksenopetuksesta vastaa Kiviharjussa päätoiminen ratsastuksenohjaaja Siiri-Maija Saastamoinen. Siirin lisäksi sivutoimisena tuntiopena lauantai-aamupäivisin ja mahdollisissa sijaistuksissa toimii Emma Toiskallio.

Meillä saat yksilöllistä opetusta pienissä ryhmissä. Tunneilla on maksimissaan 6 ratsukkoa. Käytössä on valaistu hiekkakenttä 20x60m, maneesi 20x80m sekä iso estekenttä. Tuntihevoset ja -ponit ovat koulutettuja ja kilttejä.

Kiviharjussa pidetään aloittelijoille sopivia alkeistunteja ja alkeiskursseja alkaa vuoden aikana useampia. Lisäksi viikottaiseen tuntiohjelmaan sisältyvät niin koulu- kuin esteratsastustunnit eri tasoisille ratsastajille. Kesäaikaan järjestämme myös maastoratsastusta. Perheen pienimmät voivat osallistua puolen tunnin talutustunneille.

Voit varata itsellesi ns. vakiotunnin, jolla käyt viikottain, varata ratsastustunnin viikottain vaihtelevasti oman aikataulusi mukaan eri tunneilla tai käydä satunnaisesti ratsastamassa. Samoin voit valita itsellesi sopivan maksutavan (kausimaksu, irtotunti, 5-kerran tai 10-kerran sarjakortti). Meillä voit hyödyntää myös työhyvinvointietusi ratsastustuntien maksuun. Katso tarkemmin maksutavat Hinnasto-välilehdeltä.