ISOT PONIT ja HEVOSET

Kleiner (Jerry), s. 2004, risteytysponiruuna

Poni on lempinimeltään Jerry ja hurmaa monet ratsastajat jo värityksellään. Jerryllä on ponimaisia kujeita ajoittain. Jerry tykkää erityisesti estetunneista ja hyppää hyvällä tekniikalla. Jerry on tullut Kiviharjuun Saksasta ja useampi vuosi sitten.

Kiviharjun Sun Shine (Sanni), s. 10.6.2010, risteytysponitamma

Sanni on kiltti tamma, joka liikkuu tunneilla omalla moottorilla reippaasti. Sanni on mukana kaiken tasoisilla tunneilla ja opettaa monet uudet ratsastajat harrastuksen pariin. Estetunneilla Sanni usein innostuu ja hyppääkin vauhdikkaasti ja hyvällä tekniikalla.

Sannilla voivat ratsastaa lapset ja pienikokoiset aikuiset.

Sanni on syntynyt ja kasvanut Kiviharjun tilalla.

Kiviharjun Wertti (Wertti), s. 8.5.2012, risteytysponiruuna

Ystävällinen ja utelias ruuna, monen ratsastajan suosikki. Wertiltä sujuu niin koulukiemurat kuin estetunnit. Ruuna opettaa ratsastajalleen rauhallista istuntaa ja ulkoapujen käyttöä.

Wertti samoin kuin Sanni on syntynyt ja kasvanut Kiviharjussa. Molemmilla on isäorina norjanvuonohevonen ja emänä pilkullinen risteytysponi Peppi.

Kiviharjun Mortti (Mortti), s. 25.2.2012, risteytysponiruuna

Mortti jatkaa samaa sukulinjaa Sannin ja Wertin kanssa, kaikilla on sama isäori. Mortin emä on Kiviharjussa aikoinaan tuntiheppana toiminut eestinhevostamma Ammi.

Mortti kuten sisaruksensakin, on isokokoinen poni, jolla aikuisratsastajatkin voivat ratsastaa. Mortti on monitoimipolle, joka tekee niin este- kuin koulutunteja. Ruunalla on symppis luonne ja sitä on kiva hoitaa.

Lamazano (Masa), s. 29.8.2008, latvialainen puoliverinen

Masa on rauhallinen ja kiltti ruuna, opetusmestari tunneilla. Tekee annetut tehtävät kuuliaisesti ilman turhaa touhua. Helppo ja kiltti hoitaa karsinassa.

Masa on mukana niin koulu- kuin estetunneilla ja toimii monien opetushevosena alkeistunneilla.


Tätä sivua päivitetään